individuele coaching

  • Loop je wel eens tegen situaties aan waarin je denkt: “Hoe moet ik dit nu aanpakken?”
  • Zou je meer inzicht willen hebben in de redenen, waarom de relatie met iemand niet lekker loopt.
  • Sta je op een denkbeeldige kruising in je leven en vraag je je af wat de volgende stap is?
  • Weet jij welk effect jij hebt op anderen?

In een individueel coachingstraject ga je samen met de paarden op zoek naar jouw oplossing. Het paard laat je ervaren wanneer je het meest effectief bent. Of laat je ontdekken dat er ook andere mogelijkheden zijn.

Bij een individuele coaching ga je samen met de coach en de paarden aan de slag. Dit doe je in sessies van ongeveer 1 uur.  Je voert activiteiten uit met de paarden waarbij je voeten op de grond blijven. De coach stelt hierover vragen. De uiteindelijke antwoorden en oplossingen komen uit jou.  Vervolgens heb je ook de mogelijkheid om met je nieuw verworven ervaring te experimenteren. Dit zorgt ervoor dat je nieuwe vaardigheid of inzicht al eigen gemaakt hebt, voordat je ROScoaching verlaat. Alles wat je ervaart en vertelt blijft tussen jou, de coach en de paarden.

Enthousiast? Gelijk een afspraak maken? Dat kan via ons contactformulier of door te bellen. Wil je eerst eens kennismaken met deze manier van coaching kom dan eens naar een Kennismakingsworkshop.

Flyer Individuele coaching

Rolinka van Markus

Rolinka van Markus

Coach / Trainer / Pionier

Met een paardachtige blik benader ik mensen en organisaties. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met bewust leiderschap. Op deze manier wil ik bijdragen aan organisaties met een werkklimaat waarin jong professionals zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.

Merijn de Jonge

Merijn de Jonge

Coach / Trainer / HR-adviseur

Talenten in mensen naar boven halen en uitdagen om ze toe te passen. Doen waar je gelukkig van wordt en mensen daartoe uitdagen. Mijn doel is een werkklimaat in organisaties te creëren waar dit mogelijk is. Op deze manier bereikt een organisatie haar doelen op een duurzame wijze.

Wil je ons live spreken?

Telefoon: 0342 434 008
Mobiel Rolinka: 06 291 293 57
Mobiel Merijn: 06 193 903 25

Ons adres is

Buntwal 8
3864 MZ Nijkerkerveen

Of wil je ons mailen: