organisaties

Samen Groeien met ROScoaching

Bij ROScoaching geloven we in de kracht van samenwerking. Onze unieke aanpak helpt organisaties om niet alleen te groeien, maar ook om een sterke verbinding te creëren tussen teamleden. Laat ons u begeleiden op een reis van ontdekking en ontwikkeling, waar elke stap leidt naar een meer cohesieve en inspirerende werkomgeving.

Teamontwikkeling

Bij Teamcoaching draait alles om samen groeien. Onze coaches en paarden helpen teams om de unieke talenten te ontdekken en de samenwerking te versterken. Met praktische activiteiten met de paarden gaan we opzoek naar het eigen oplossend vermogen van het team.  Laat ons je helpen om het beste uit jouw team te halen en iedere verandering aan te kunnen.

Zwaard & Paard

Bij Zwaard & Paard ontdekken we de kracht van verbinding tussen mensen vanuit werkelijk contact. Onze unieke combinatie van Aikido activiteiten en activiteiten met paarden helpen individuen en teams om hun innerlijke kracht, ontspanning en oplossingsvermogen te vinden en te benutten. Met elkaar creëren we een omgeving waar persoonlijke groei en teamontwikkeling hand in hand gaan: Elkaar sterker maken.

Stap in het weiland en laat ons je begeleiden op deze bijzondere reis, waar elke ervaring bijdraagt aan een diepere zelfkennis en een sterkere samenwerking. Met meer lol, ontspanning en betere (team)prestaties tot gevolg.

Leiden door verlies

Bij ROScoaching begrijpen we dat verlies een ingrijpende ervaring kan zijn die ons uit balans brengt. Onze aanpak richt zich op het omarmen van deze ervaringen en het vinden van nieuwe perspectieven. Samen verkennen we de lessen die uit verlies voortkomen en hoe deze ons kunnen helpen groeien. Laat ons je begeleiden in het proces van rouwverwerking en herstel, zodat je sterker en veerkrachtiger uit deze periode komt.

Systemische coaching

Bij systemisch werk onderzoeken we de dynamieken binnen een organisatie en hoe deze van invloed zijn op de samenwerking en prestaties. Door het zichtbaar maken van onbewuste patronen helpen we teams om effectiever te communiceren en samen te werken. Onze aanpak biedt inzicht in de onderlinge relaties en stimuleert een cultuur van openheid en vertrouwen. Laat ons je begeleiden in het creëren van een harmonieuze werkomgeving waar iedereen zijn of haar potentieel kan benutten.

Rolinka van Markus

Rolinka van Markus

Coach / Trainer / Pionier

Met een paardachtige blik benader ik mensen en organisaties. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met bewust leiderschap. Op deze manier wil ik bijdragen aan organisaties met een werkklimaat waarin jong professionals zichzelf optimaal kunnen ontwikkelen.

Merijn de Jonge

Merijn de Jonge

Coach / Trainer / HR-adviseur

Talenten in mensen naar boven halen en uitdagen om ze toe te passen. Doen waar je gelukkig van wordt en mensen daartoe uitdagen. Mijn doel is een werkklimaat in organisaties te creëren waar dit mogelijk is. Op deze manier bereikt een organisatie haar doelen op een duurzame wijze.

Wil je ons live spreken?

Telefoon: 0342 434 008
Mobiel Rolinka: 06 291 293 57
Mobiel Merijn: 06 193 903 25

Ons adres is

Buntwal 8
3864 MZ Nijkerkerveen

Of wil je ons mailen: